Magazin

Mi is a wellness és miért jó?

Mit is jelent ez a kifejezés? Egyfajta testi jóllétet jelent, amit azáltal elérnek el és tartanak fenn az emberek, hogy megfelelően étkeznek, és rendszeres testmozgást végeznek.

Wellness 2018.01.29.
Masszázzsal a haspuffadás ellen

Kínzó haspuffadás esetén sok babának segít a masszázs. Ám megfelelő hatást ezzel a manuális gyógymóddal csak akkor érhetünk el, ha naponta kétszer és lehetőleg ugyanabban az időpontban masszírozzuk a csecsemő pocakját.

Babamasszázs alapfokon 2018.01.29.
Frissítő arcmasszázs

Kinek ne esne jól egy frissítő arcmasszázs?! Az arcunk masszírozása jót tesz a testnek és a léleknek is. Szerencsére nem kell minden héten szalonba járnunk, ha szeretnénk egy kicsit kényeztetni magunkat, akár otthon is megoldhatjuk.

Gyógyító terápiák 2018.01.29.
Hogyan kell meditálni?

Sokféle módon lehet meditálni. Mindegyik mód ugyanoda vezet, ezért találni kell egy módot, amelyik Önnek megfelel.

Meditáció 2018.01.29.
Mi a REIKI?

Valamennyien ezzel az Egyetemes Életerővel születünk, mivel ez maga az ÉLET energiája. A BEHANGOLÁS a személyes energiaáramlásunk megnyitását és finom ráhangolását jelenti a kozmikus energiára egy ősi tibeti jelrendszeren keresztül.

Gyógyító terápiák 2018.01.29.
Vizesedés, puffadás? Segít a nyirokmasszázs!

Téged is zavar, amikor a nagy meleg hatására kétszeresére dagadnak a lábaid? Ráférne a szervezetedre egy kis méregtelenítés? Próbáld ki a nyirokmasszázst, amely eltávolítja a szervezetedben pangó vizet, megszabadít a fölösleges salakanyagoktól.

Méregtelenítés 2018.01.29.
Szabaduljon meg a mérgektől!

A tisztítókúráknak számos válfaja ismert. Nem csak belsőleg (levek, speciális étrend fogyasztásával), hanem külsőleg alkalmazott eljárásokkal is hozzájárulhatunk szervezetünk méregtelenedéséhez. Miről is van szó?

Méregtelenítés 2018.01.29.
Mi a kiropraktika?

A kiropraktika egy természetes gyógymód, amely nem a tünetek, hanem az okok kezelésével foglalkozik.

Gyógyító terápiák 2018.01.29.
Abhyanga masszázs

Az abhyanga masszázs az ayurvedikus orvoslás legfontosabb kezelési eljárásai közé tartozik. Az „abhyanga” kifejezés szó szerinti fordításban „az egész testre kiterjedő olajos masszázst” jelent.

Ayurvédikus masszázs 2018.01.29.

Hirdetés